Rozsądne jedzenie pomaga spalać kalorie

Korzystne zdrowe
odchudzanie

Należy konsumować, aby zrzucać
zbędne kilogramy. Jednak chudnąć
{trzeba|należy| efektywnie. Białko przyspiesza
przemianę materii aż o 25 procent. Białko trzeba włączać do śniadania, obiadu i wieczornego posiłku.
Źródłami białka są kurze jaja, mięso, produkty mleczne.
Optymalnie dawać
łącznie białka zwierzęce oraz roślinne.
Niezbędne są też tłuszcze. Nie tyje
się od tłuszczu, lecz wówczas, gdy
konsumujemy za dużo kalorii.
Tłuszcz należy konsumować w
limitowanych ilościach – oliwa z oliwek,
olej lniany, kukurydziany, sojowy, rzepakowy są celowe w diecie. Tłuszcze dostarczają aż 30 procent energii, a
zatem trzeba spożywać blisko 70 gramów
tłuszczu każdego dnia. Tłuszcze sycą oraz obcinają glukozę we krwi. Kaszasyci, ale nie tuczy. Możnaspożyć
6-7 łyżek kaszy każdego dnia i na pewno nie
przybędzie nam kilogramów. Dwie cząstki owoców trzeba
mieć w planie żywienia, ale nie wolno jeść
winogron, bananów, śliwek – te owoce mają bardzo
dużo cukru. Można konsumować jabłka, truskawki,
pomarańcze, maliny, porzeczki, agrest. Owoce zjada się po
jedzeniu, na deser, wtedy
najlepiej się trawią i są ogromnie dobre
dla zdrowia. Po godzinie 18.00 nie powinno
się konsumować owoców, bo nie uda się ich strawić przed snem. Około 40 gramów błonnika
dziennie powinna zjadać
każda kobieta, aby
dobrze
strawić i poprawić własny metabolizm.
Smakowite jadło
i sytość umożliwiają zrzucanie kilogramów
w sposób celowy i szybki. Dlatego powinno się
zaplanować racjonalne tracenie nadwagi.

 tabletki na odchudzanie 10 kg w miesiac

tabletki odchudzajace polecane przez lekarzy